Error Warnings, need help

5 posts / 0 new
Last post
Voidpopsicle's picture
Voidpopsicle
Joined:
2020-07-18 18:10
Last seen:
6 months 1 week ago

I keep getting these warnings everytime I boot up the game. I've copied the data folder of TR multiple times. Just can't get my head around this, help would be appreciated. smiley

Could not find sound 'WindBag' in load for region 'Sea of Ghosts Region'.
Could not find sound 'BM Wilderness' in load for region 'Druadach Highlands Region'.
Could not find sound 'WindBag' in load for region 'Druadach Highlands Region'.
Could not find sound 'BM Wilderness' in load for region 'Falkheim Region'.
Could not find sound 'BM Wilderness2' in load for region 'Falkheim Region'.
Could not find sound 'BM Wilderness3' in load for region 'Falkheim Region'.
Could not find sound 'BM Wilderness3' in load for region 'Solitude Forest Region'.
Could not find sound 'BM Wilderness' in load for region 'Solitude Forest Region'.
Could not find sound 'BM Wilderness2' in load for region 'Solitude Forest Region'.
Could not find sound 'BM Wilderness' in load for region 'Kilkreath Mountains Region'.
Could not find sound 'BM Wilderness2' in load for region 'Vorndgad Forest Region'.
Could not find sound 'BM Wilderness' in load for region 'Vorndgad Forest Region'.
Could not find sound 'BM Wilderness3' in load for region 'Sundered Hills Region'.
Missing object "Sword of Almalexia" for reference during cell "T_Test_Wolli" load.
Missing object "BM_Mace_Aevar_UNI" for reference during cell "T_Test_Wolli" load.
Missing object "nerevarblade_01_flame" for reference during cell "T_Test_Wolli" load.
Missing object "nerevarblade_01" for reference during cell "T_Test_Wolli" load.
Missing object "bladepiece_01" for reference during cell "T_Test_Wolli" load.
SoundGen 'T_Dwe_Cre_CentArc_010005' has no TES3Sound!
SoundGen 'T_Dwe_Cre_CentArcMl_010004' has no TES3Sound!
SoundGen 'T_Dwe_Cre_CentArc_010004' has no TES3Sound!
SoundGen 'T_Dwe_Cre_CentArcSh_010004' has no TES3Sound!
SoundGen 'T_Dwe_Cre_CentArcMl_010005' has no TES3Sound!
SoundGen 'T_Dwe_Cre_CentArcSh_010005' has no TES3Sound!
SoundGen 'T_Glb_Cre_Werewolf_010004' has no TES3Sound!
SoundGen 'T_Glb_Cre_Werewolf_010005' has no TES3Sound!
SoundGen 'T_Glb_Cre_Werewolf_010006' has no TES3Sound!
Texture "Textures\_land_default.tga" count 3.
Texture "Textures\menu_thick_border_bottom_right_corner.dds" count 2.

Mwgek's picture
Mwgek
DeveloperExterior DeveloperInterior Developer
Joined:
2016-03-14 23:18
Last seen:
4 hours 42 min ago

First things first. Did you register the BSA in the morrowind.ini (or .cfg for open morrowind)?

That is the most common problem solver.

Mwgek
Find me on:
ArtStation 》Tumblr 》Sketchfab

Voidpopsicle's picture
Voidpopsicle
Joined:
2020-07-18 18:10
Last seen:
6 months 1 week ago

I did. Not sure what's causing it.

Atrayonis's picture
Atrayonis
Lead DeveloperDeveloperInterior DeveloperQuest Developer
Joined:
2015-09-28 20:13
Last seen:
1 day 16 hours ago

Since these are all missing sounds, are you sure you copied the loose files too and not only the BSAs?

carlgaebeslcc's picture
carlgaebeslcc
Joined:
2021-01-10 11:28
Last seen:
1 week 6 days ago

Hi there, I too have the exact same error messages (word for word) popping up when running Morrowind at main menu. I have registered the BSAs both in Morrowind main directory as well as in Mod Organizer 2's ini tab. I am able to play the game but like the initial poster would like to fix these error messages if possible. Tamriel rebuilt,tamriel data (HD),  and rebuilt hotfix are first in load order after main game. When I turn off the other mods, (morrowind enhanced 1.0, patch for purists, graphic herbalism, etc.) I still get the same error messages with TM, TD, and hotfix plus base game alone (bloodmoon and tribunal of course too).  Is it foolish to try and run Tam Rebuilt through Mod organizer 2? In order to get the Tamriel Data in correct order I had to set the data directory to the "data" portion. Also when installing the mods, tam rebuilt, and tam data i did not disable my windows defender. Could this be an issue? Should I ditch mod organizer 2 and learn how to use wrye mash? Or install mods directly to game directory? But then how would I determine the load order of the mods ?